Ваги аналітичні електронні AXIS моделі ANZ220С з зовнішнім калібруванням і демократичною ціною, відрізняються чудовою точністю вимірювань d=0,0001 г, стабільністю показів і надійністю, які поєднуються з сучасним дизайном, міцністю конструкції (алюмінієвий сплав), зручністю (скляна вітрина з трьохстороннім доступом) та простотою в користуванні. ЛАБЗОНА
Ваги обладнані LCD дисплеєм.
Технічні характеристики
Марка ваг ANZ220C
Найбільша границя зважування (НГЗ), г 220
Найменша границя зважування (Нмгз), 0.02 г
Дискретність відліку (d), м 0.0001 Вибір маси тари, г -200 Клас точності 2 Тип Рідкокристалічний індикатор з підсвічуванням Робочий діапазон температури, °З +18...30 Розмір зважувальні чаші, мм Ø90
Внутрішні розміри, мм 175х140х230 Габаритні розміри, мм 235х345х350 Живлення 220В, 50Гц, 6Вт (=12В, 300мА)
Маса ваги, кг 6,5
ТОВ Лабзона - найбільший постачальник електронних ваг різного призначення. З 1996 року ми реалізуємо комплексні технологічні проекти, пов'язані з зважуванням: у промисловості, торгівлі, логістики, послуги та медицині.
Для того щоб зважування відбувалося максимально точно і з мінімальною похибкою, використовуються аналітичні ваги, конструкція і функціональність яких повністю відповідає лабораторним вимогам.
Ці інструменти вимірювання маси поширені в науково-дослідних лабораторіях багатьох галузей промисловості: хімічної, нафтової, газодобувної і так далі. Їх сферою застосування є контроль якості продуктів, створення ліків, медична діагностика, дослідження складу біологічних матеріалів
У аналітичних терезів є додаткові функції:
- Якщо вимірювання проводяться в нестабільному середовищі, або поведінку об'єкта вимірювання мінливе, то потрібна функція усереднення маси. Для цього прилад виробляє виміри маси в заданій кількості і з заданими інтервалами, потім він виводить середню масу виходячи з усіх отриманих значень.
- Якщо треба перевірити чи відповідає маса якогось об'єкта заявленої, то проводиться контрольне зважування.
- При виявленні ідентичних зразків аналітичні ваги не просто вимірюють масу об'єктів, але і виводять кількість тих з них, які мають однакову масу.
- Рецептурну зважування потрібно при виробництві сумішей, коли необхідно витримати процентне відношення складових суміш речовин, попутно розраховується маса кожного з елементів.
- Функцію процентного зважування використовують для визначення частки маси об'єкта за результатами попереднього вимірювання.
Деякі аналітичні ваги визначають щільність об'єкта вимірювання і можуть піддаватися калібрування.
https://labzona.com.ua/ua/cp98858-remont-i-obsluzhivanie.html
Основні | |
---|---|
Виробник | Axis |
Країна виробник | Польща |
Матеріал чаші/платформи | Нержавіюча сталь |
Захисний ковпак | Так |
- Ціна: 49 461 ₴