Вологомір KETT 450
Функции прибора: прибор автоматически усредняет результаты; Отключение прибора автоматическое после измерений; Показание заряда батареи; корректировка градуировки на ( ― 9,9%) авто термпокомпенсация. Комплект прибора: бункер (воронка);
Стакан для проб; батарейки (4шт.); Инструкция пользователя.
Технические данные прибора Метод на основе которого работает прибор диэлькометрический Диапазон измерения от 6 до 30 (40)% Погрешность % 0,5 до 20 Объем измеряемого материала 240мл Экран: Жидкокристалический Питание 4х1,5В Размеры прибора: 210х130х190 мм
Експрес-аналізатор вологості зерна Kett PM-450 дозволяє вимірювати вологість 28 культур, серед яких: соя, пшениця, ячмінь, кукурудза, ріпак, жито, овес, гречка, рис, соняшник (дрібна і велика), а також борошно, кава, чорний перець.
Переваги вологоміру Kett РМ-450:
- аналіз цільного зерна
- вбудовані ваги
- зручний та простий інтерфейс
- висока точність
- компактність та невелика вага
- живлення від батарейок
- Широкий діапазон вимірювання
- автоматична компенсація температури та щільності
- автовідключення
Технічні характеристики:
• Метод вимірювання, що використовується, - діелькометричний;
• Діапазон вологості 6...30 (40)%;
• Точність: +/- 0,5% (при діапазоні менше 20%);
• Об\'єм вимірюваного матеріалу 0,24 л;
• РК-дисплей до трьох цифр;
• Габарити, мм: 210x130x190;
• Маса, кг: 1.
Продукт/Діапазон вимірювання
1. Пшениця / 6.0-40.0%
2. Ячмінь / 6.0-40.0%
3. Кукурудза / 6.0-35.0%
4. Соя / 6.0-30.0%
5. Ріпак / 6.0-30.0%
6. Жито / 6.0-30.0%
7. Овес / 6.0-30.0%
8. Сорго / 6.0-30.0%
9. Соняшник (Великий) / 6.0-30.0%
10. Соняшник (Середній) / 4.0-20.0%
11. Соняшник (Дрібний) / 6.0-20.0%
12. Довгий рис / 9.0-35.0%
13. Довгий мелений рис /9.0-20.0%
14. Фундук / 4.0-15.0%
15. Гречка / 6.0-30.0%
16. Арахіс / 4.0-20.0%
17. Чорний перець / 4.0-20.0%
18. Боби мунг / 6.0-30.0%
19. Квасоля / 6.0-30.0%
20. Горох / 6.0-35.0%
21. Гвоздика / 6.0-20.0%
22. Суха кава / 4.0-40.0%
23. Зелена кава / 4.0-30.0%
24. Смажена каву / 1.0-20.0%
25. Кава Арабіка / 4.0-40.0%
26. Кава Робуста / 4.0-40.0%
27. Пшеничне борошно (вис. білок) / 8.0-20.0%
28. Пшеничне борошно (низький білок) / 8.0-20.0%
Переваги вологоміру Kett РМ-650:
- аналіз цільного зерна та сипких продуктів
- вбудовані ваги з визначенням натури зерна
- зручний та простий інтерфейс
- висока точність
- компактність та невелика вага
- живлення від батарейок
- широкий діапазон вимірювання
- автоматична компенсація температури та щільності
- автовідключення
Технічні характеристики:
• Метод виміру: діелькометричний
• Матеріал: сільгосппродукти (сипкі)
• Діапазон, %: 1-40 в залежності від матеріалу, що вимірюється.
• Похибка виміру, %: 0,2-0,5 до 20% вологості
• Збіжність результатів вимірювань, %: 0,05 – 0,20
• Діапазон виміру ваги, г: 20-180 (на вбудованих вагах)
• Об\'єм вимірюваного матеріалу, мл: 240
• Дисплей: РКІ до трьох цифр
• Живлення, В: батарейки 4x1,5
• Габарити, мм: 185x130x210
• Маса, кг: 1,5
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: Ціну уточнюйте