Продавець ЛАБОРАТОРНЕ ОБЛАДНАННЯ ТА ВАГИ. ЛАБЗОНА розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
87 відгуків
Новинка сезону!Тут

Безкоштовна консультація фахівця за телефоном +380505956447 ☎️ Дякуємо за підтримку малого бізнесу! Слава Україні!

Лабораторні прилади та обладнання
+380 (99) 347-66-39
+380 (50) 595-64-47
+380 (50) 347-66-39
Бутирометр  Жиромір для молока, вершків, пахти, фото 2Бутирометр  Жиромір для молока, вершків, пахти, фото 3Бутирометр  Жиромір для молока, вершків, пахти, фото 4Бутирометр  Жиромір для молока, вершків, пахти, фото 5

Бутирометр Жиромір для молока, вершків, пахти

від 360 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • В наявності
Бутирометр  Жиромір для молока, вершків, пахти
від 360 ₴
В наявностіБутирометр Жиромір для молока, вершків, пахти
+380993476639
  • +380 (99) 347-66-39
  • +380 (50) 595-64-47
  • +380 (50) 347-66-39
    вайбер
+380993476639
  • +380 (99) 347-66-39
  • +380 (50) 595-64-47
  • +380 (50) 347-66-39
    вайбер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Бутирометр грає 2 ролі. По-перше як ємність для зразка, всередині якої і відбуваються хімічні реакції. По-друге, виступає в якості мірного посуду.

  • У колбу заливають H2SO4 у кількості 10 мл (якщо досліджується молоко).
  • Після цього для точного дозування доливають за допомогою піпетки зразок молока обсягом 11 мл
  • Доливають ізоаміловий спирт об'ємом 1 мл.
  • Зверху закупорюють двоконусною гумовою пробкою. Це необхідно, щоб у процесі подальших маніпуляцій не було розбризкування. Також у процесі взаємодії кислоти, спирту та молока виділяється велика кількість тепла, скляний корпус приладу буде гарячим і утримувати його потрібно через рушник, щоб не отримати опік.
  • Струшують, утримуючи пробку щільно притиснутою.
  • Далі бутірометри (якщо одночасно проводиться кілька аналізів молока) поміщаються у водяну лазню, причому можна купити вже із вбудованим штативом на кілька позицій. Термостатування проводиться при 65-70 °С і триває 3-5 хвилин. Це необхідно для прискорення реакції.
  • Після цього проводиться центрифугування, щоб відокремити за щільністю жировий залишок.
  • Після перевороту пробкою вниз, дивляться розмір шару жиру за мірною шкалою.


Принцип дії бутирометра заснований на розкладанні білкових речовин кислотами та ізоаміловим спиртом з подальшим поділом речовин шляхом центрифугування. Бутирометри використовуються в організаціях, на підприємствах тваринництва, виробництва

Характеристики бутирометра для молока

Діапазон показань … від 0 до 6

Ціна поділу шкали, % … 0,1

Номінальна місткість градуйованої частини, мл … 0,750

Номінальна місткість робочої частини, мл … 21,5

Довжина шкали, мм … 65 Тип шкали … плоска

Габаритні , мм … 25х195

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 360 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner